vrijdag 27 januari 2012

Pippa Middleton geeft advies voor valentijn


Pippa Middleton mag dan wel vrijgezel zijn, het weerhoudt haar niet om enkele handige tips te geven voor een geslaagde valentijn.

Pippa heeft haar goede raad voor deze feestdag neergepend in het online magazine van 'Party Pieces'. Dat is niet verwonderlijk, aangezien het de zaak in feestartikelen van haar ouders is. Pippa begint haar artikel met de volgende woorden: "14 februari is traditioneel de dag waarop we onze liefde tonen - maar hopelijk doe je dat niet alleen dan."

Het bekende zusje van Kate adviseert onder andere dat je best thuis kan blijven om samen te dineren. Voor het dessert stelt ze voor om een chocoladefontein in huis te halen, waarin je fruit of marshmellows kan dippen. Verder raadt ze aan om 's avonds met z'n twee gezellig de zetel in te kruipen voor een romantisch filmpje.

Voor wie nog single is, heeft Pippa ook een oplossing. "Maak het leuk en geef een feestje voor enkele vrienden. Je kan je huis decoreren in de kleuren van Valentijn met vooral veel hartjes en daar speciale valentijnscocktails bij." Valentijn niet vieren, vindt ze geen alternatief. "Laat zeker geen kans onbenut om wie je graag ziet, te vieren", besluit Pippa.

Wenst u ook een chocoladefontein voor Valentijn? Bekijk de verschillende modellen op deze website: www.chocolade-fonteinen.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten